La guia

Andorra Freeride serà una guia de descensos i d’ itineraris fora pista (Freeride) on la intenció és fer descobrir nous racons del principat on gaudir d’aquesta disciplina.
Podrem trobar tot tipus d’itineraris desde senzills aptes per qualsevol rider amb un nivell d’esquí/snowboard mitjà fins a itineraris només aptes per riders amb un alt nivell d’experiència en esquí o snowboard fora de pista en tot tipus de neu i pendents fins a 60º.
En la descripció de cadascun dels itineraris va detallada la seva dificultat, aproximació, desnivells, temps, inclinació i perills. Es vol ensenyar als riders menys experimentats les normes bàsiques de  seguretat quan es practica una disciplina com el freeride, tant en material indispensable com  llegir un butlletí d’allaus i saber-lo interpretar per poder sortir a la muntanya amb el màxim de seguretat possible.

 

Andorra Freeriders

Som una associació de riders que ens uneix un objectiu comú, explorar les muntanyes d’Andorra en busca de noves experiències en l’esquí i snowboard backcountry i descobrir nous llocs on practicar el freeride.

Team:

Xavier Trubat
Carlos Sedes
Sergi Hidalgo
Marc Colomines
Carlos Romero
Cesc Sanjuan

Contacte:

andfreeriders@gmail.com